seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Viata prin moartea Lui
mareste...

Viata prin moartea Lui

(7 vote(s))

Adauga in cos
Pret: 6.00Lei
Cod produs: C51

Disponibil: da


John Owen s-a nascut in anul 1616, a intrat la Universitatea din Oxford la virsta de 12 ani, a absolvit-o in 1632 si a obtinut titlul de doctor in 1635. Owen este unul dintre cei mai mari teologi pe care i-a avut vreodata Anglia.
Prima carte a lui Owen a fost publicata in 1642, iar ultima era data la tipar in momentul mortii sale, in 1683. Lucrarile sale publicate includ un total de 24 volume.
Oliver Cromwell l-a folosit pe John Owen drept capelan personal timp de citiva ani si l-a pus sa predice in Parlament de citeva ori, incepind cu 1646. Owen a pastorit trei biserici in timpul vietii.
Owen a fost casatorit de doua ori ; prima lui sotie a murit in 1676. A avut unsprezece copii, dar nici unul nu i-a supravietuit. Mormintul sau se afla pina astazi in cimitirul Bunhill Fileds din City Road, Londra.
Cartea „ Moartea mortii in moartea lui Cristos“ prezentata aici in versiune prescurtata a fost publicata de Owen in 1647. Se spune ca nimeni n-a reusit pina acum sa combata teza pe care Owen o expune aici si o apara intr-un mod atit de complet pe baza Scripturii.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.