seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
     F112
beni

AGAPE : Studiu :

Strategia lui Satan
mareste...

Strategia lui Satan

(7 vote(s))

Adauga in cos
Pret: 6.00Lei
Cod produs: F32

Disponibil: da


Titlul original: The Strategy of Satan – How to detect and Defeat 

Aceasta carte este un manual militar pentru soldatul crestin. Nu este o lucrare cu caracter devotional pentru credinciosul care e “absent fara permisie” de la lupta. Ea este un ghid foarte serios pentru crestinul consacrat care se afla pe cimpul de lupta si doreste sa stie cum sa cistige victoria (Din Introducerea autorului).

Warren W.Wiersbe discuta invataturile de baza aflate in Biblie privind infringerea stratagemelor diavolului. Concentrindu-si materialul asupra atacurilor lui Satan ca inselator, distrugator, stapinitor si acuzator, autorul subliniaza ca dusmanul poate fi invins prin ascultarea de adevarul lui Dumnezeu. Este avuta in vedere si infringerea diavolului in biserica si in camin.

Dr. Wiersbe este director general al postului de radio crestin “Back to the Bible” (Inapoi la Biblie). A fost multi ani pastor al renumitei biserici istorice Moody Church din Chicago. Este autor a numeroase carti, o parte dintre acestea fiind traduse si in limba romana.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.