seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
     F112
beni

AGAPE : Studiu :

Profetul Daniel
mareste...

Profetul Daniel

(99 vote(s))

 
Pret: 6.00Lei
Cod produs: F2

Disponibil: nu


Un mesaj pentru zilele noastre

Planurile Celui Atotputernic pentru lume au fost dezvaluite acum aproape douazeci si cinci de secole prin niste profetii remarcabile aflate azi pe cale de realizare. Astfel, cartea Daniel prezinta un mesaj extrem de actual : precizia declaratiilor ei n-a incetat sa mire si sa uimeasca pe cei care aplica prezicerile Scripturii la imprejurarile noastre.
Dar secretele profetului Daniel se completeaza cu ansamblu textului biblic. Considerate pe drept „Apocalipsa Vechiului Testament“, scrierile lui Daniel pregatesc revelatia din ultima carte a Bibliei care, la rindul ei, completeaza armonios cele douasprezece capitole din Daniel. Nu poate fi studiata una fara cealalta, fapt care scoate in evidenta principiul primordial al oricarei interpretari a Scripturii : ceea ce spune Biblia despre Biblie.

John Alexander. De origine scotiana, pastor, conducator timp de mai multi ani al editurii La Maison de la Bible (Casa Bibliei) din Geneva (Elvetia), este cunoscut cititorilor romini prin bestsellerul Apocalipsa verset cu verset si prin Tabernacolul sau Evanghelia dupa Moise.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.