seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Copii-Tineret :

Argatul
mareste...

Argatul

(8 vote(s))

Adauga in cos
Lista cu preturi: 6.00Lei
Pret: 5.00Lei
Ai salvat: 1.00Lei (17%)
Cod produs: D19

Disponibil: da


Kristina Roy s-a născut în anul 1860 în Stara Ţura, care aparţinea pe vremea aceea Ungariei, ca fiică a unui pastor protestant. La 28 de ani a vizitat împreună cu sora ei Maria un predicator din Boemia şi a cunoscut acolo cîţiva copii ai lui Dumnezeu. Mărturia lor despre Isus Cristos a impresionat-o şi a pus stăpînire pe inima ei; ea a devenit proprietatea şi discipola Lui. De acum înainte şi-a văzut misiunea în a-şi pune în serviciul lui Cristos talentul de scriitoare şi de a vesti oamenilor salvarea Lui prin povestiri. Aşa a scris Kristina Roy 72 de cărţi şi broşuri. 43 dintre ele au fost traduse în peste 25 de limbi. Succesul cărţilor ei constă în simplitatea lor, în farmecul descrierilor, precum şi în mesajul biblic clar.
Dar Kristina Roy nu a scris numai, ci şi-a consacrat întreaga putere mişcării de trezire care tocmai apărea. În mod deosebit i-a stat pe inimă mizeria alcoolicilor şi a familiilor lor. Din iniţiativa ei s-a înfiinţat în anul 1897 în Stara Tura „Crucea albastră”, organizaţie mondială de luptă contra alcoolismului, care a devenit o binecuvîntare pentru mulţi oameni. Din nefericire, această lucrare s-a distrus după al doilea război mondial. În anul 1912 a luat fiinţă prin contribuţia ei în Stara Tura un spital şi un azil.
În 1936 a plecat acasă la Salvatorul şi Răscumpărătorul ei, pe care-L servise cu iubire şi fidelitate neobosită.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.