seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Indatoririle parintilor
mareste...

Indatoririle parintilor

(6 vote(s))

 
Pret: 4.00Lei
Cod produs: C64

Disponibil: nu


Titlul original: The Duties of Parents

 

Daniel Webster a zis:

“Daca literatura religioasa nu circula pe scara larga in aceasta tara, nu stiu ce se va intimpla cu noi ca natiune. Daca adevarul nu este difuzat, va fi in schimb erezia; daca Dumnezeu si Cuvintul Sau nu sunt cunoscute si primite, diavolul si lucrarile lui vor cistiga influenta dominanta; daca cartea evanghelica nu ajunge in fiecare oras si sat, vor ajunge in schimb paginile unei literaturi stricate si imorale; daca puterea lui Dumnezeu nu este simtita de-a lungul si de-a latul acestei tari, vor domni fara atenuare sau sfirsit anarhia, guvernarea proasta, viata destrabalata, coruptia si intunericul”.

Indatoririle parintilor: Nu putem sublinia inde-ajuns cit de mult avem pe inima ca aceasta carte sa ajunga in fiecare familie. Episcopul Ryle face o lucrare excelenta de expunere a principiilor Cuvintului lui Dumnezeu. Este mare nevoie ca aceste principii sa fie puse in practica in zilele noastre.

Despre autor: J.C.Ryle (1816-1900) a fost instruit la Eton si Oxford, a fost ordinat in 1842, devenind in final Episcop Anglican de Liverpool in 1880 pina la scurt timp inainte de moarte. A scris multe carti valoroase, o parte dintre ele fiind traduse si in limba romana.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.