seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Jocul cu focul
mareste...

Jocul cu focul

(15 vote(s))

 
Pret: 20.00Lei
Cod produs: C1

Disponibil: nu


O prezentare obiectiva, documentata si ne polemica a istoriei si doctrinelor celor 3 valuri ale Duhului Sfint: miscarea pendicostala, carismatica si valul al treilea

In aceasta carte este descrisa istoria celor „trei valuri ale Duhului Sfint“, şi anume Mişcarea pentecostala (cam de la inceputul sec.20), Miscarea carismatica (cam din 1960), si in fine Miscarea „power evangelism“ (cam din 1980) ca fiind „valul al treilea al Duhului Sfint“, care influenteaza astazi tot mai multe persoane, incercind ca, prin semne si minuni, sa declanseze, cum se spune, cea mai mare trezire din istoria Bisericii.
Sunt infatisate asemanarile si deosebirile dintre cele trei Miscari, caracteristicile, punctele slabe si devierile de la invatatura noutestamentala. Cititorul este provocat sa studieze si sa mediteze din nou asupra Persoanei si lucrarii Duhului Sfint.
Autorul doreste sa informeze, sa scoata in evidenta caracterul si fondul indoielnic al unor invataturi si practici, dar inainte de toate sa invite la o cercetare sincera de sine in lumina Sfintei Scripturi.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.