Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Devotionale :

Moartea in cetate
mareste...

Moartea in cetate

(16 vote(s))

 
Pret: 8.00Lei
Cod produs: E4

Disponibil: nu


Titlul original: Death in the City

Tuturor celor preocupati de starea dramatica a lumii contemporane li se pune cu insistenta o intrebare: Cum pot sa inteleaga clar mesajul Evangheliei oamenii care traiesc in epoca noastra “post-crestina”?

Cu ajutorul unor texte biblice preluate din scrierile lui Ieremia si din epistola lui Pavel catre Romani, Schaeffer demonstreaza ca situatia prezenta nu este fara precedent in istorie. Intr-adevar, Ieremia pune deja in prim-planul predicarii sale judecata lui Dumnezeu asupra culturii de atunci aflate in agonie, in timp ce Pavel analiza fara menajament starea de pacat care-i caracteriza pe oamenii din vremea sa. Amindoi se adresau unei generatii care ignora adevarul divin sau care, dupa ce l-a cunoscut, s-a abatut cu buna stiinta de la el.

Schaeffer dovedeste mai intii in mod categoric ca relele denuntate de Ieremia bintuie si astazi. De aceea, ca si “profetul care plinge”, Biserica trebuie sa-si axeze predicarea pe judecata lui Dumnezeu care apasa asupra culturii noastre.

Numai Biblia poate explica de ce omul cauta in zadar un sens al existentei lui, intr-un univers absurd in ochii lui.

Autorul reia pe urma temele pe care le dezvolta Pavel in epistola sa catre romani si pune succesiv jaloanele care, astazi, ca si atunci, ar putea duce la o reforma (a doctrinei) printr-o intoarcere la Biblie, si la o trezire (a vietii crestine). Schaeffer subliniaza necesitatea nu numai de a crede invatatura lui Pavel, ci si de a o trai practic in fiecare zi.

Numai in felul acesta generatia actuala, necredincioasa si dezorientata, va recunoaste adevarata natura a mesajului nostru si ii va da ascultare.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.