Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Biografii :

ZVI - Un destin extraordinar
mareste...

ZVI - Un destin extraordinar

(9 vote(s))

Adauga in cos
Pret: 12.00Lei
Cod produs: A9

Disponibil: da


Varsovia 1939...Nazismul si antisemitismul domnesc peste o Europa cufundata in razboi. Henryk Weichert, un baiat evreu de 10 ani, este despartit de parintii, de fratii si de sora lui. Singur pe lume, haituit in toate partile, scapa de mai multe ori in mod miraculos de moarte...
Dupa terminarea razboiului, impreuna cu mii de evrei din Europa de Est, Henryck decide sa emigreze in Israel, Tara Promisa ! Pe pamintul stramosilor lui, el gaseste o noua identitate, un nume nou, Zvi, ca si o noua familie, Irgun, organizatie paramilitara condusa de Menahem Begin. Dar luptele cu arabii duc la pierderea multor evrei care reusisera sa scape de Holocaust. Zvi este facut treptat sa inteleaga ca Dumnezeu exista si ca are un plan pentru el. In cautarea sa dupa Dumnezeul parintilor sai si prin aventuri extraordinare, Zvi Il intilneste in final pe Cristos, Mesia promis.

Autorul, Elwood Mcquaid, este presedintele Fundatiei ebraico-crestine : The Friends of Israel Gospel. El este autorul mai multor lucrari si editeaza revista Israel My Glory.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.