seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Ori de cite ori
mareste...

Ori de cite ori

(5 vote(s))

 
Pret: 7.00Lei
Cod produs: C59

Disponibil: nu


Jur imprejurul nostru se duc si vin oftaturi, plutesc in atmosfera...si-apoi se prabusesc in marea deznadejde, ce nu cunoaste haturi, ci hauri gaunoase, unde furii vuiesc.

Mi-e foame de iubire, de piine, de Cuvint, Nimic nu am in mine sa-mi sprijine viata... mi-e rau de nemincare si gem...singur si frint.... O, cine-mi va asterne, hranindu-ma, povata ? !...

Gitlejul mi-e uscat, secatuit si sterp, caci traversez pustiuri de nume si-ntelesuri... si istovit de-arsita, stau sub umbrar si astept un strop alinator, prelins peste adincuri.

Venind din departari ramase in uitare Cu praful ostenelii pe orele tirzii, Instrainat...adorm...caci nimeni nu apare Ca sa-mi deschida usa...zicindu-mi: „Sa mai vii“.

Mi-e frig in cerul gurii si vorbele-mi ingheata Simt golul pravalit din pomul neascultarii. Cos frunze de smochin pe falduri de matasa, Si totusi golatatea-i amarul ratacirii.

Incatusat de stilpul inveninat si vinat Ma infasor in lanturi pietrificate-n moarte ; Si urlu la raspintii...va chem...dar nici un geamat Nu sta în cazatura-mi din temnit-a ma scoate.

Flamind si insetat, instrainat in gol... Imbolnavit de lanturi, de-acum astepti sa mori... Nici glas nu ti-a ramas, doar flacari din seol Desi puteai fi scos...caci ORI DE CITE ORI....

Lidana

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.