seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Calea spre cer in 1000 de ilustratii
mareste...

Calea spre cer in 1000 de ilustratii

(41 vote(s))

Adauga in cos
Pret: 26.00Lei
Cod produs: C24

Disponibil: da


De-a lungul existentei Bisericii Domnului, vestitorii Cuvintului Sfint au cautat si ei sa se faca cit se poate de intelesi publicului. De aceea, si ei au folosit pilda, ilustratia, fie ca au apelat la cele deja folosite de Domnul Isus, fie ca au auzit de altele.
In volumul ce urmeaza am colectat o mie de pilde, istorioare, metafore, sfaturi pretioase pentru viata crestina, argumente, etc, spre a veni in ajutorul tuturor acelora care doresc sa-L cunoasca pe cel mai iubit si mai minunat din Univers pe Domnul Isus Cristos, si apoi prin El sa fie mintuiti.
Munca de colectare n-a fost usoara : am citit tot ce mi-a cazut in mina si am extras pildele, ideile importante gasite ; am colaborat cu frati vestitori ai Evangheliei ; am facut notite pe marginea predicilor auzite. Colectarea a durat zece ani (1972-1982).

In faza finala a colectarii, Dumnezeu mi-a pus pe inima ca transcrierea definitiva a colectiei sa o ordonez pe idei, astfel incit lucrarea sa fie capabila a-L prezenta pe Dumnezeu celor nemintuiti ; sa-i fac apoi sa inteleaga subrezimea doctrinelor ateiste (tot prin ilustratii) si sa-i determine sa-L primeasca in inima lor pe Cristos ca Domn. Apoi pe tinarul crestin sa-l duca din treapta in treapta pina la deplina maturitate, pina la asteptarea plina de dragoste a Mirelui iubit.
Prin indexul tematic de la sfirsitul lucrarii, cartea va fi de un real folos pastorilor, evanghelistilor, invatatorilor care lucreaza in via Domnului.....

( din Introducere)

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.