seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Copii-Tineret :

Sa vorbim despre: Anii adolescentei
mareste...

Sa vorbim despre: Anii adolescentei

(9 vote(s))

 
Pret: 3.00Lei
Cod produs: D45

Disponibil: nu


Titlul original: Let's Talk About The Teenage YearsViata de familie si valorile familiei sunt amenintate mai mult ca niciodata, totusi familia este singura unitate stabilizatoare pentru intreaga societate. Multe probleme individuale, comunitare si nationale pot fi puse pe seama dezintegrarii vietii de familie.

Desigur, Dumnezeu a fost Cel care a destinat unitatea familiala pentru bunastarea oamenilor, tineri si batrini. In aceasta serie de brosuri, suntem readusi la Biblie ca sa vedem din nou ca principiile lui Dumnezeu sunt singura temelie sigura pentru viata noastra.

Autorul, John Grant, traieste in vestul Scotiei impreuna cu sotia sa Ann. Au trei fii si o fiica. El calatoreste mult in cadrul unei lucrari eficiente de evanghelizare si de invatatura biblica.

Titlurile din aceasta colectie sunt : Prietenia intre sexe, Casatoria, Dificultati in casnicie, educatia copiilor, Anii adolescentei, Bunici, Darnicie, Jugul inegal, Studii superioare, Timpul lib, Pierderea unei fiinte dragi, Alegerea profesiei.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.